Tuloksiin ohjaava web-analytiikka

johda tiedolla, ei arvauksilla

Älä ammu silmät kiinni

Digitaalinen markkinointi ilman oikeaoppisesti toteutettua analytiikkaa on vähän sama asia, kuin yrittäisit ampua jousipyssyllä maaliin silmät sidottuna. Ensin ammut silmät sidottuna ja ampumisen jälkeen et edes tiedä osuitko maaliin. Kuinka muutat tähtäystäsi, jotta osut? Arvaat ja ammut uudestaa, etkä edelleenkään tiedä osuitko.

Analytiikan rakentaminen alkaa aina markkinointisi tärkempien mittareiden märittämisellä. Näiden mittarien avulla tiedämme, kuinka lähelle napakymppiä osuimme ja kuinka meidä tulee muutta tähtätystä jotta seuraavan kerran osumme napakymppiin.

Oikeat mittarit auttavat tähtäämään paremmin

Ilman oikeaoppisesti asennettua ja konfiguroitua analytiikkaa markkinoinnin johtaminen je kehittäminen perustuu arvauksiin.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi markkinoinnin analyttiikan niin, että pystymme jatkuvasti optimoimaan ja kehittämään markkinointiasi dataan, tietoon ja faktaan perustuen, ei arvauksiin.

Oikean datan avulla teet päätöksiä, jotka vievät sinua nopeammin kohti tavoitteitasi.

Mitä saat?

Analytiikan mittaussuunnitelma

Toteutamme yrityksesi web-analytiikan mittaussuunnitelman niin, että se antaa meille tarvittavat ja oikeat tiedot markkinoinnin kaikkien osa-alueiden kehittämiseen.

Alkuprojekti

Kun mittaussuunnitelma on valmis, alkaa analytiikan rakentaminen. Alkuprojektin aikana rakennetaan ja konfiguridaan kaikki digitaalisen markkinoinnin kanavat niin, että saamme niistä kaiken hyödyllisen datan irti, jonka avulla voimme kehittää markkinointiasi.

raportointi, koulutus (ja kehitys)

Käymme aina yhdessä säännöllisin väliajoin läpi analytiikan lukuja. Koulutamme sinua samalla tulkitsemaan näitä lukuja. Näin kehityt jatkuvasti paremmaksi markkinoinnin päätöksentekijäksi.
Markkinointisi myös kehittyy jatkuvasti ja tämä saattaa vaikuttaa analytiikan tarpeisiin. Toteutamme tarvittavat muutokset. Näin varmistetaan, että sinulla on aina oiket mittarit käytettävissä.

Mitä web-analytiikkaan kuuluu

Mittaussuunnitelma

Määrtimämme ensimmäisenä markkinointisi tärkeimmät KPI:t joiden avaulla pystymme jatkuvasti kehittämään ja optimoimaan yrityksesi markkinointia.

Google Analytics 4 (Tai vastaava)

Näet mistä verkkosivukävijäsi ovat tulleet verkkosivulle ja mitä he ovat siellä tehneet. Ymmärrät eri kanavien ja verkkosivun sisällön roolin myynnin syntymisessä. Tämän datan auttaa sinua budjetin ja resurssien allokoinnissa niihin toimenpiteisiin, jotka vievät nopeiten kohti sinun tavoitteitasi

Kanavakohtainen analytiikka

Kanavakohtaisesta analytiikasta, kuten Facebook ja Google Ads, näet tarkemmin dataa, mikä kyseisen kanavan rooli on ollut kaupan syntymisesssä. Kanavakohtainen analytiikka on myös ensiarvoisen tärkeä kyseisen kanavan kehittämiseen ja optimointiin.

Google Tag Manager (Tai vastaava)

Google Tag Managerin avulla kerätään ja lähetetään data tärkeimmistä verkkosivusi mittareista eri markkinoinnin alustoihin, kuten Facebook, Google Ads ja Google Analytics.

Google Search Console ja SEMRush (Tai vastaava)

Google search Console ja SEMRush (tai vastaava) tarjoavat tarvittavan tiedon hakukoneista tulevan asiakasmäärän kasvattamiseen.

Analytiikan dashboard johdolle

Oikein toteutettu analytiikan dashboad auttaa sinua nopeasti ymmärtämään markkinoinnin kokonaistilanteen. Tämä auttaa auttaa sinua kysymään markkinoinnin asiantuntijoilta oikeita kysymyksiä ja tekemään nopeasti oikeita päätöksiä markkinoinnin kehitykseen.

Mitä maksat

10-100 tuntia (alkuprojekti)

Hyvin pienissä ja yksinkertaisissa markkinoinnin toteutuksissa jopa 10 tuntia saattaa riittää. Ylärajaa ei oikestaan ole. Analytiikkaa pystyy kehittämään lähes loputtomasti. Kartoitamme aina yhteistyön alussa markkinointisi kokonaisuuden ja millaiset vaatimukset tämä asettaa hyödylistä dataa antavan analytiikan toteuttamiselle. Tiedät kustannukset aina etukäteen.

100% läpinäkyvä

Hinnoittelumme on aina 100% läpinäkyvä. Näet aina tarkasti, kuinka tunnit jakautuvat analytiikan ja muiden markkinoinnin osa-alueiden välillä.

sinun tavoitteet ohjaavat tuntien käyttöä

Kehitämme yritysesi analytiikkaa aina niin, että sinulla on käytettävissä paras mahdollinen tieto päätöksentekoon. Näin pääset nopeammin kohti tavoitteitasi. Jos havaitsemme, että analytiikkaa voidaan parantaa, kerromme sinulle mitä ja miksi kannattaa parantaa.

Systematic growth -mallimme avulla....

Systematic Growth -mallimme avulla luot toimivan markkinoinnin kokonaisuuden, joka mahdolistaa liiketoimintasi systemaattisen kasvattamisen. Mallin avulla valitaan yrityksellesi parhaiten sopivien kanavien ja toimitamallien kokonaisuus, joka systemaattisesti kasvattaa asiakasmääriä, myyntiä ja voittoja.

Web-analytiikka kerää kaikista markkinoinnin kanavistasi tarvittavan datan ja ohjaa markkinoinnin kehitystä ja päätöksentekoa.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, millainen web-analytiikka sopii parhaiten yrityksesi markkinoinnin kokonaisuuteen.

Ota yhteyttä!

Phone: +358 40 1524141
Email: markus.muhonen@kykydigital.com
Pursimiehenkatu 16 B 32, 00150 Helsinki

Pyydä maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Auditoinnissa selvitämme verkkosivusi näkyvyyden ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Palaveri ei sido mihinkään.

maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Mikä on verkkosivusi näkyvyys ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Ei sido mihinkään.