Sisältömarkkinointi

Verkkosivusi sisältö määrittää onnistumisesi markkinoinnissa

Enemmän asiakkaita hakukoneista ja parempi mainonnan ROI

Asiakkaasi ohjataan hakukoneista ja mainonnan avulla verkkosivullesi, josta he löytävät hyödyllistä tietoa ostopäätöksen tueksi.

Ilman laadukasta sisältöä hakukoneissa ei voi pärjätä ja ilman sisältöä mainonnalla ei saa tuloksia.

Mitä enemmän verkkosivullasi on asiakkaille hyödyllistä sisätlöä, sitä paremmin pärjäät hakukoneissa ja mainonnassa.

Suunnittelemma ja toteutamme verkkosivusi sisällön, joka tuo sinulle:
*Enemmän aisakkaita
*Enemmän myyntiä
*Paremman mainonnan ROI:n

Verkkosivusi sisältö määrittää onnistumisesi some- ja display-mainonnassa

Mainonnan suunnittelu alkaa aina siltä sivulta, jolle ohjaat mainoksesta. Asiakkaasi näkee mainoksen, klikkaa sitä ja tulee verkkosivullesi jollekin tietylle sivulle.

Jos sivun sisältö on sitä, mitä mainoksessa luvattiin ja se auttaa asiakastasi oikeasti ymmärtämään kuinka asiakkaasi hyötyy palvelustasi, asiakkaasi on jo huomattavasti lähempänä ostoa.

Jos verkkosivullasi ei ole asiakkaille hyödyllistä sisältöä, mainoksiin käytetyt eurot valuvat hukkaan ja markkinointisi ROI pysyy pienenä, tai negatiivisena.

Suunnittelemme ja autamme sinua toteuttamaan verkkosivusi sisällön niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla mainonnassa menestymistä.

Enemmän asiakkaita, enemmän myyntiä, parempi mainonnan ROI.

Verkkosivusi sisältö määrittää onnistumisesi hakukoneissa (SEO)

Googlen tavoitteena on tarjota hakukoneiden käyttäjille heidän hakuihin (hakusanat) liittyen mahdollisimman relevanttia ja hyödyllistä sisältöä.

Jos asiakkaasi googlettaa “palvelusi hinta” ja verkksivullasi on artikkeli tai blogiteksti optimoituna haksanalle “palvelusi hinta” google näyttää tämän sivun.

Tavoittenamme on tietysti, että nämä hakijat tulevat sinun verkksivullesi, eivät kilpailijoiden verkksivulle.

Suunnittelemme ja autamme sinua toteuttamaan verkkosivusi sisällön niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla hakukoneissa menestymistä.

Enemmän asiakkaita, enemmän myyntiä, parempi ROI.

 

Verkkosivusi sisältö määrittää onnistumisesi hakukonemainonnassa (SEM)

Werkkosivusi sisältö vaikuttaa suoraan hakusanamainonnan hintaan ja tuloksiin.

Jos mainostat hakusanoilla “palvelumme hinta” ja verkkosivullasi ei ole tälle hakulauseelle optimoitua sisältöä, Google näkee tämän epärelevanttina sivuna, laskee sijoitustasi ja nostaa mainosten hintaa.

Jos sinulla on tuolle hakusanalle optimoitu sisältö, Google näkee sen relevannttina ja mainoksesi pääsee paremmalle paikalle edullisempaan hintaan.

Hakukoneoptimoidulla sisällöllä on suora vaikutus hakukonemainontasi kustannuksiin ja tuloksiin

Suunnittelemme ja autamme sinua toteuttamaan verkkosivusi sisällön niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla hakukonemainonnassa menestymistä.

Enemmän asiakkaita, enemmän myyntiä, parempi hakukonemainonnan ROI

 

Mitä saat?

Strategia ja suunnittelu (Roadmap)

Teemme tarvittavat suunnitelmat, joiden avulla varmistetaan sisällön tuotannon onnistuminen niin, että se tuo lisää asiakkaita, lisää myyntiä ja parantaa markkinointisi ROI:ta.

jatkuva sisällön tuotanto

Jos sinulla tai yritykselläsi ei ole käytettävissä resursseja sisällön kirjoittamiseen, tarjoamme sinulle sisällön kirjoittamisen ammattilaiset käyttöösi. Tämä on varmin ja nopein tapa tuloksiin.

jatkuva ohjaus ja koulutus

Jos haluta käyttää yrityksesi omia resursseja sisällön kirjoittamiseen, annamme sinulle ja tiimillesi tarkat ohjeistukset joka ikiseen kirjoitettavaan sisältöön. Opetamme sinulle kaikki tarvittavat asiat, jotta voit kirjoittaa laadukasta markkinointiasi ja asiakkaitasi tukevaa sisältöä. Sisältö sisllöltä sinusta tulee parempi kirjoittaja. Olemme aina apunasi, et jää koskaan jumiin.

Mitä sisältömarkkinointiin kuuluu

Strategia

Muunmuassa Kilpailija-analyysin, hakusanatutkimuksen ja ostajapersoonatutkimuksen avulla selvitetään, mitä sisältöä sinun yrityksesi asiakkaat tarvisevat aina ostprosessin aloituksesta asiakkuuteen saakka.

Sisällön tuotantosuunnitelma

Kun strategiset tutkimukset on tehty, luodaan sisällön tuotantosuunnitelma. Tämä on selkeä "to-do" -lista ja ohjeistus tuotettavasta sisällöstä. Tämä ontaa sinulle konkreettisen ymmärryksen, kuinka paljon ja millaista sisältöä kannattaa tuotta

Verkkosivun rakennesuunitelma

Asiakkaasi tulee löytää häntä kiinnostava ja hänelle hyödyllinen sisältö mahdolisimman helposti ja intuitiivisesti. Verkkosivun rakennesuunnitelman avulla muokataan verkkosivun navigaatio ja sisäinen linkitys niin, että asiakkaasi löytää kaiken tarvittavan mahdollisimman helposti. Verkkosivun rakenteella on myös suora vaikutus hakukoneissa pärjäämiseen. Google ymmrätää sivustoa paremmin ja palkitsee sinua siitä.

Jatkuva sisällön kirjoittaminen (hakukoneystävällisesti)

Mitä enemän verkkosivullasi on asiakkaita (ja hakukoneita) hyödyttävää sisältöä, sitä parempia ja suurempia tuloksia saat.
Sisältöa kannattaa tuotta joka kuukausi. Näin markkinointisi ja myytisi kasvat, koko ajan.
Jokainen uusi sisältö tuo lisää asiakkaita verkkosivullesi ja mahdollistaa uusien mainosviestien käyttämisen.

Tulosten mittaaminen ja optimointi

Oikeaoppisella analytiikan asennuksella ja konfiguroinnilla saat dataa siitä, miten sisältö toimii.

Analytiikan avulla kerätään dataa, jonka avulla parannetaan olemassa olevaa sisältöä, tehdään johtopöötöksiä siitä, millä seuraavalla sisällöllä saadaan suurin paranuksiin sillä hetkellä, ja valitaan mainonnassa parhaiten toimiat sivut.

Analytiikan avulla varmistat, että tekemäsi työ tuottaa euroja.

Mitä maksat?

20-50 tuntia kertaprojektina:
Strategia ja suunnitelma

Alkuprojektin aikana tehdään kaikki tarvittavat strategiset tutkimukset ja suunnitelmat, joiden avulla varmistetaan, että sisällön tuotannolla tullaan saamaan haluttuja tuloksia. Yksinkertaisimmissa tapauksissa noin 20 tuntia riittää toimivan strategian ja suunnitelman tekemiseen. Monimutkaisemmissa tapauksissa tunteja tarvitaan enemmän.

5-20 tuntia kuukaudessa:
jatkuva konsultointi ja ohjaaminen

Jokainen kirjoitettava sisältö on uniikki ja tarkemmat yksityiset ohjeet siitä mitä sisältöä ja miten se tulee kirjoittaa tehdään jatkuvasti kirjoitustyön ohella. Tällä varmistetaan, että kirjoutustyöhön käytetyilla tunneilla saadaan aina mahdollisimman suuri sekä lyhyen että pitkän aikavälin hyöty.

10-50 tuntia kuukaudessa:
sisällön kirjoittaminen

Ammattilaiset copywriterit ja sisällön kirjoittajat kirjoittavat valmista laadukasta teksitä noin 100 sanaa tunnissa. Yleinen suositus on, että jokainen sisältö olisi vähintään 500 sanaa pitkä. Monimutkaisemmista aiheista kirjoitettaessa teksti voi olla useita tuhansia sanoja pitkä. Tärkeintä on kuitenkin, että tekstistä selviää helposti ymmärrettävästi ne asiat, jotka asiakkaan tulee ymmärtää.

Sovimme yhteistyön alussa, kuinka monta sanaa kuukaudessa kirjoitetaan. Näin tiedät etukäteen kuukausikustannukset ja kuinka nopealla tahdilla markkinointisi kehittyy.

Systematic growth -mallimme avulla....

Systematic Growth -mallimme avulla luot toimivan markkinoinnin kokonaisuuden, joka mahdolistaa liiketoimintasi systemaattisen kasvattamisen. Mallin avulla valitaan yrityksellesi parhaiten sopivien kanavien ja toimitamallien kokonaisuus, joka systemaattisesti kasvattaa asiakasmääriä, myyntiä ja voittoja.

Verkkosivusi sisältö on kaiken markkinointisi keskiössä ja määrittää onnistumisesi asiakashankinnassa.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, millainen sisällöntuotantomalli sopii parhaiten yrityksesi markkinoinnin kokonaisuuteen.

Ota yhteyttä!

Phone: +358 40 1524141
Email: markus.muhonen@kykydigital.com
Pursimiehenkatu 16 B 32, 00150 Helsinki

Pyydä maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Auditoinnissa selvitämme verkkosivusi näkyvyyden ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Palaveri ei sido mihinkään.

maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Mikä on verkkosivusi näkyvyys ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Ei sido mihinkään.