STRATEGIA

KASVATA YRITYSTÄSI SYSTEMAATTISESTI

Strategia - Nopein reitti sinun tavoitteeseen

Resurssit ovat tiukassa ja sinulla ei ole aikaa asioille, jotka eivät vie tavoitettasi kohti.

Hyvä strategia antaa sinulle ohjeet, kuinka pääset markkinointisi tavoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Käytät aikasi, budjettisi ja yrityksesi sisäisiä resursseja vain niihin asioihin, jotka vievät sinua varmasti tavoitettasi kohti.

Luomme yrityksellesi strategian, jonka avulla kasvat ja menet kohti sinun tavoitteita, systemaattisesti.

Saat parhaan mahdollisen hydyn budjetistasi, sisäisistä resursseistasi ja ostetuista palveluista.

Ajatko Ouluun ilman karttaa?

Kuvittele hetki, että asut Helsingissä ja sinulle on syntynyt visio, haluat Ouluun.

Lähdetkö vain summassa ajelemaan ja kyselemään ohikulkijoilta, missä Oulu on?

Ilman strategiaa lähdet ajelemaan autollasi ympäri Suomea ja jossain vaiheessa varmasti pääsetkin Ouluun. Mutta tuliko mieleen, että lentokoneella olisi päässyt 10 kertaa nopeammin pienemmillä kustannuksilla.

Tästä strategiassa on kyse. Tutkitaan ensin ja tulosten perusteella valitaan tehokkaimmat metodit tavoitteeseen pääsemiseksi.

Autamme sinua luomaan tehokkaan strategian, jonka avulla pääset tavoitteeseesi mahdollisimman nopeasti. Ei arvailua, vaan systemaattista etenemistä kohti sinun tavoitetta.

Mitä saat?

tiedon ja datan keruu

Keräämme tarvittavan tiedon ja datan, jonka avulla voimme kehittää sinulle voittavan strategian.

tiedon ja datan analysointi

Analysoimme kerätyn tiedon ja datan. Löydämme matalalla roikkuvat hedelmät ja kilpailuetua tuottavat toimintamallit

toimintasuunnitelma

Saat selkeän step-by-step toimintasuunnitelman, jonka avula voit alkaa jalkauttamaan strategiaa.

Mitä strategiaan kuuluu

Kilpailijasi:
Verkkosivu- ja sisältöanalyysi

Mitä kilpialijasi tekevät verkkosivullaan hyvin, ei niin hyvin ja ei ollenkaan? Tämä antaa sinulle selkän kuvan, kuinka rakennat verkkosivustasi myyvemmän kuin kilpailijoillasi.

Kilpailijasi:
Mainonnan analyysi

Missä kanavissa, millaisia mainoksia ja kuinka paljon erilaisia mainoksia kilpailijoillasi on aktiivisena? Tämän tiedon avulla pystymme suunnittelemaan mainonnan, joka voittaa kilpialijasi mainonnan.

Kilpailijasi:
Tekninen analyysi

Kuinka kilpailijasi ovat hyödyntäneet markkinointiteknologiaa? Hyvin usein huomataan esimerkiksi, että kilapilijasi ei käytä jotain tiettyä markkinointiteknologiaa ja tämä käytännössä estää heitä tekemästä tiettyja tuloksekkaan markkinoinnin toimenpiteitä. Opit, kuinka ammattimaisesti kilpailijasi tekevät markkinointia ja pystyt hyvin arvioimaan, mitä pitää tehdä päästäksesi kilpialijoistasi ohi.

Asiakkaasi:
Hakusanatutkimus

Hakusanatutkimus kertoo, mitä sinun asiakkaasi hakevat Googlesta. Tämä tieto auttaa suunnittelemaan ja luomaan juuri sinun asiakkaitasi hyödyttävää ja ostoon ohjaavaa sisältöä.

Asiakkaasi:
Ostajapersoonatutkimus

Asiakkaasi päättävät ostavatko he sinulta vai kilpailijoiltasi. Ostajapersoonatutkimus paljastaa asiakkaidesi ostoprosessin käynnistäjät, oston motivaatiot ja oston esteet. Tämän tiedon avulla suunnittelemme markkinointisi viestinnän niin, että se herättää kiinnostuksen palveluasi kohtaan ja auttaa asaikkaasi aina ostoon saakka.

Sinä:
Toimintasuunnitelma

Ilman toimintasuunnitelmaa strategia on hyödytön. Toimintasuunnitelma kertoo mitä, miten ja missä järjestyksessä pitää tehdä. Toimintasuunnitelma rakennetaan niin, että pääset mahdollisimman nopeasti tavoitteeseesi ja saat poimia matkan varrella kaikki matalalla roikkuvat hedelmät.

Mitä maksat?

20 - 60+ tuntia

Pienemmille yrityksille ja yksinkertaisimmille palveluille ja tuotteille saattaa riittää 20 tuntia. Suuremmille yrityksille ja monimutkaisemmille palveluille saattaa tarvita yli 60 tuntia. Analysoimme markkinointisi tilanteen ja annamme sinulle sitovan hinnan ennen työn aloittamista. Tiedät siis kustanukest tarkasti etukäteen. Hinta määräytyy aina arvioidun tuntimäärän ja voimassa olevan tuntihinnan mukaan.

100% läpinäkyvä

Käymme kanssasi aina yhdessä läpi tuntiarvion, josta näet mihin toimenpiteisiin tunnit käytetään. Tämä auttaa sinua myös ymmärtämään strategiatyön vatimia tehtäviä paremmin.

Lopputuloksena Systemaattista kasvua tuottava toimintasuunnitelma

Hyvä ja selkeä toimintasuunnitelma on se lopputulos, jonka avulla aloitat yrityksesi systemaattisen kasvun rakentamisen.

Systematic growth -mallimme avulla....

Systematic Growth -mallimme avulla luot toimivan markkinoinnin kokonaisuuden, joka mahdolistaa liiketoimintasi systemaattisen kasvattamisen. Mallin avulla valitaan yrityksellesi parhaiten sopivien kanavien ja toimitamallien kokonaisuus, joka systemaattisesti kasvattaa asiakasmääriä, myyntiä ja voittoja.

Strategia on kartta, jonka avulla pääset sinun tavoitteisiin.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, millainen markkinoinnin kokonaisuus toimii sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä!

Phone: +358 40 1524141
Email: markus.muhonen@kykydigital.com
Pursimiehenkatu 16 B 32, 00150 Helsinki

Pyydä maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Auditoinnissa selvitämme verkkosivusi näkyvyyden ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Palaveri ei sido mihinkään.

maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Mikä on verkkosivusi näkyvyys ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Ei sido mihinkään.