HAKUKONEMAINONTA

taVOITA ASIAKKAAT, JOTKA OVAT JO OSTOHOUSUT JALASSA

Tuo ostovalmiit asiakkaat verkkosivullesi

Hakukonemainonnassa tarjoat aisiakkaillesi juuri sitä, mitä he ovat etsimässä. Kun asiakkaasi hakevat Googlesta tietoa palveluihisi tai tuotteisiisi liittyen, tavoitteena on tuoda nämä asiakkaat sinun verkkosivullesi, ei kilpailijoiden.

Hakukone mainonta on kustannustehokas keino tuoda juuri nämä sinun palvelustasi tai tuotteestasi kiinnostuneet asiakkaat verkkosivullesi.

Luomme systemaattista kasvua. Suunnittelemme ja toteutamme hakukonemainontasi niin, että se tuottaa sinulle jatkuvasti:
*Uusia asiakkaita
*Enemmän myyntiä
*Enemmän tulosta

Mitä hakukonemainontaan kuuluu

Analytiikka - jatkuva kehitys

Ennen mainonnan aloittamista määritetään ne mittarit, joiden avulla mainontaa voidaan parantaa, jatkuvasti. Niin hakusanamainonnassa kuin kaikessa muussakin digitaalisessa markkinoinnissa, oikeaoppisesti asennettu analytiikka paljastaa parhaat mahdolliset kehityskohdat. Kun kehitysmahdollisuudet on tunnistettu, testataan uudet kehitysideat ja tutkitaan taas analytiikkaa. Analytiikka näyttää miten hyvin kehitysideat toimivat. Näin tiedetään aina, että ollaan tehty oikeita asioit ja ollaan menossa mahdollisimman kovaa vauthia kohti sinun tavoitteitasi.

Hakusanatutkimus

Kaikki alkaa hakusanatutkimuksesta. Hakusanatutkimuksessa selvitetään, mitä poteniaaliset asiakkaasi hakevat Googlesta. Hakusanatutkimus paljastaa kuinka paljon hakuja on ja kuinka kova kilpailu eri hakusanoilla on.

Kampanjoiden ja mainosten luonti

Kun hakusanatutkimus on tehty, suunnitellaan ja rakennetaan kampanjat, mainosjoukot ja mainokset loogisiin ryhmiin. Näin mainostilin rakenne pysyy selkeänä ja mainonnna optimointi on tehokasta jatkossa.

Laskeutumissivujen valinta

Laskeutumissivu on sivu verkkosivullasi, johon asiakaasi ohjataan mainoksesta. Mainontaan valitaan hakusanoihin sopivat laskeutumissivut. Laskeutumissivu vaikuttaa sekä asiakaskokemukseen että mainonnan tehoihin ja kustannuksiin. Mitä relevantimpi laskeutumissivu on verrattuna mainoksessa käytettyyn hakusanaan, sitä edullisemmin mainoksesi pääsee parhaille paikoille.

Hakukonemainontaa tehdessä opitaan myös, millaisia laskeutusmissivuja tarvitaan tulevaisuudessa, jotta tuloksia voidaan parantaa.

Negatiivisten hakusanojen poistaminen

Kun mainontaa aloitetaan tekemään, huomataan hyvin pian, että mainoksista tulee ihmisiä verkkosivullesi epärelevanteilla hakusanoilla. Nämä ovat hakusanoja, joista selkeästi näkee, että hakija ei ole ollut etsimässä tietoa sinun tarjoamista palveluista tai tuotteista. Nämä hakusanat laitetaan negatiivisten hakusanojen listalle ja varmistetaan, että et maksa näistä hakusanoista turhaan.

Budjettien ja hintatarjousten optimointi

Budjettisi määrittää rajat ja yksittäisten hakusanojen hintatarjouksia optimoimalla käytössäsi olevalla budjetilla saadaan parempia tuloksia. Hakusanojen hintatarjouksilla vaikutetaan esim. siihen, kuinka hyvällä paikalla mainos näkyy ja millainen tuotto (ROI) mainonnalle saadaan.

Systematic growth -mallimme avulla....

Systematic Growth -mallimme avulla luot toimivan markkinoinnin kokonaisuuden, joka mahdolistaa liiketoimintasi systemaattisen kasvattamisen. Mallin avulla valitaan yrityksellesi parhaiten sopivien kanavien ja toimitamallien kokonaisuus, joka systemaattisesti kasvattaa asiakasmääriä, myyntiä ja voittoja.

Hakukonemainonnalla on tärkeä rooli systemaattisen kasvun kokonaisuudessa.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä, millainen hakukonemainonnan ratkaisu sopii parhaiten yrityksesi markkinoinnin kokonaisuuteen.

Ota yhteyttä!

Phone: +358 40 1524141
Email: markus.muhonen@kykydigital.com
Pursimiehenkatu 16 B 32, 00150 Helsinki

Pyydä maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Auditoinnissa selvitämme verkkosivusi näkyvyyden ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Palaveri ei sido mihinkään.

maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Mikä on verkkosivusi näkyvyys ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Ei sido mihinkään.