Meidän tarina

Halusimme rakentaa palvelun, joka on mahdollisimman kustannustehokas asiakkaillemme. Systeemi, jota seuraamalla myynnin kasvu on varmaa. Syntyi Systematic Growth -malli, joka todistetusti toimii!

Missio

Autamme kasvuhaluisia yrityksiä luomaan systemaattista myynnin ja tuloksen kasvua, digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Visio

Vuonna 2030 Kyky Digital Oy on Suomen johtava asiantuntija systemaattisen kasvun luonnissa, digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Miksi?

Olemme tehneet myyntiä ja markkinointia. Fakta on, että hyvillä verkkosivuilla ja osuvalla mainonnalla myös myynti on helpompaa.

Kun aloitimme tekemään markkinointia, huomasimme, että tuloksia oli vaikeaa ennustaa. Markkinointi tapahtui usein siiloissa ja projektien punainen lanka oli liiankin usein kateissa.

Tuloksia tuli, joskus ei, ja ennustettavuus puuttui. Kun tekeminen on sattumanvaraista, onnistumisestakaan ei ole takeita. Eihän tämä näin voi mennä!

Lähdimme suunnittelemaan mallia, jossa asiakkaan investoima budjetti ja resurssit ohjataan aina niihin toimenpiteisiin, jotka vievät tehokkaimmin kohti liiketoiminnan tavoitteita. Mallia, jota noudattamalla myynti kasvaa varmasti. Näin syntyi Systematic Growth.

Vuonna 2021 perustimme Kyky Digital Oy:n. Missiomme on auttaa kasvuhaluisia yrityksiä luomaan systemaattista myynnin ja tuloksen kasvua, digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Jos tämä kuulostaa sellaiselta, mitä tekin haluatte, ota yhteyttä ja kerromme, kuinka yrityksenne pääsee systemaattisen kasvun alkuun.

Pyydä maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Auditoinnissa selvitämme verkkosivusi näkyvyyden ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Palaveri ei sido mihinkään.

maksuton arvio verkkosivusi nykytilasta!

Mikä on verkkosivusi näkyvyys ja kipeimmät kehityskohdat. Käymme analyysin läpi 30 min etäpalaverissa, jonka jälkeen lähetämme tiedoston sähköpostiinne. Ei sido mihinkään.